LIVE STREAM seminara: „Kako funkcioniše motivacija svjetskih šampiona i kako je iskoristiti u poslovnom svijetu”

U subotu, 22. avgusta, od 10 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako funkcioniše motivacija svjetskih šampiona i kako je iskoristiti u poslovnom svijetu”.

Besplatan seminar

Biti uspješan preduzetnik znači neprestano raditi na sebi i prilagođavati se svakodnevnim promjenama na tržištu. Ukoliko želite da unaprijedite svoj biznis i otkrijete tajne uspješnih preduzetnika, onda je ovaj seminar baš za vas.

Prvi dio seminara posvjećen je najvažnijem aspektu poduzetništva, a to je rad na sebi. Poduzetništvo i poslovni svijet donose gotovo svaki dan po nekoliko teških izazova, stoga je izuzetno važno da budemo čvrsta i stabilna osoba koja zna zašto je tu i šta želi u životu. Posvetit ćemo se analizi mehanizama motivacije i postavljanja ciljeva, a potom vidjeti u praksi primjere najboljih na svijetu. Nakon ovog dijela seminara, polaznici će moći razumjeti i primjeniti na sebi poznatu izreku „Hard work beats talent, if the talent doesn't work hard”.

Upoznaćete se sa trenutno najbrže rastućom granom preduzetništva – društvenim preduzetništvom, koje trenutno zapošljava nekoliko miliona ljudi širom Evrope. Na primjerima iz prakse analiziraćete ovaj oblik preduzetništva, naučiti razliku između konvencionalnog i društvenog preduzetništva i na taj način lakše odabrati vlastiti put u ovoj oblasti.

Iskustvo profesionalca: Erol Mujanović

ErolVaš predavač biće Erol Mujanović, iskusni lider i stručnjak za ekonomski razvoj sa višedecenijskom uspješnom karijerom eksperta pri najprestižnijim diplomatskim misijama u BiH kao što su Svjetska Banka, UNDP i različite ambasade. Posjeduje 15 godina konsultantskog i trenerskog iskustva. Diplomirao je i magistrirao u Francuskoj iz oblasti biznisa i upravljanja organizacijama. Uspješno se razvijao i kao preduzetnik, a u ovoj godini je završio i doktorski studij iz oblasti socijalnog preduzetništva. Erol je nosilac titule „Ironman”, trči maratone i pokretač je Sarajevskog polumaratona i Škole trčanja „Klix”, poznate kao „najpozitivnija priča u gradu”.

Live stream

U subotu, 22. avgusta, od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: