LIVE STREAM seminara: „Kako pokrenuti startup u IT sektoru?”

U srijedu, 26. 8, od 17:30 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako pokrenuti startup u IT sektoru?”, kroz koji će vas voditi predavači Kenan Hamidić i Benjamin Čovčić.

sl1

Šta je sve potrebno za jedan potencijalno uspješan startup projekat? Da li je za pokretanje biznisa potrebna samo dobra ideja? Da li možete sami da učestvujete u izgradnji startupa? Kako da analizirate tržište? Kako da prodate svoju uslugu? Šta je biznis plan?

Ako ste sebi postavili ova pitanja ili razmišljali o tome da pokrenete startup u IT sektoru, ne propustite ovaj seminar. Pravi trenutak da započnete svoj IT startup biznis jeste onda kada dođete na ideju da svoje usluge možete da naplatite. Da biste u tome uspjeli, neophodno je da budete potkrijepljeni preduzetničkim duhom, ali i da poznajete osnovne strategije koje će vam pomoći da stignete do cilja.

Na ovom seminaru imaćete priliku da se detaljno upoznate sa svim etapama kroz koje se prolazi prilikom pokretanja startupa. Detaljno opisane, etape koje će vam biti predstavljene na ovom seminaru poredane su hronološki – od same ideje do retrospektivne analize svih komponenata i poduhvata kroz koje se jedan startup razvija.

Predavači na seminaru

KenanKenan Hamidić je energičan, vješt i kreativan digitalni dizajner sa inženjerskom pozadinom. Poduzetan i istrajan u svojim idejama za uspjehom. Kenan ima više od šest godina profesionalnog iskustva u kreiranju i razvoju digitalnih proizvoda, brendova, softvera i marketinških rješenja.

Rješenja koja prezentuje nisu samo vizuelno privlačna, već su i strukturirana, funkcionalna, ali i jednostavna za korištenje. Posjeduje izuzetnu sposobnost za organizaciju vremena i obaveza, kao i za odlično snalaženje u projektnom menadžmentu.

BenjaminBenjamin Čovčić je inženjer elektrotehnike na smijeru Računarstvo i informatika. Takođe je i Solutions Architect i Senior Full Stack Softver inženjer sa više od šest godina profesionalnog iskustva u IT sektoru. Posjeduje izražene liderske vještine, kao i sposobnost preuzimanja odgovornosti. Benjamin je visoko fokusiran na JavaScript ekosistem, uz poznavanje i demonstriranje vještine rada u najpoznatijim JavaScript okvirima. Kvalitetne komunikacijske i predavačke vještine stekao je u toku svoje karijere. Kao predavač, radio je više godina na Elektrotehničkom fakultetu.

Live stream

U subotu, 26. avgusta, od 17:30 časova – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: