Profesionalne veštine rešavanja konflikata i postizanja dogovora


I ove subote koja je pred nama očekuje nas druženje uz edukaciju. U subotu, 28. aprila sa početkom u 10:00, imaćete priliku da naučite kako da komunicirate, rešavate konfliktne situacije i pored svega postignete dogovor.


Medijacija - Rešavanje konflikata i postizanje dogovora


Jedan od najčešćih uzroka konflikata jesu nesporazumi, kao i odsustvo veštine da se ocene, analiziraju i pravilno usmere tokovi komunikacije koji za rezultat treba da doprinesu WIN WIN opciji komunikacije. Konflikti, sa druge strane, mogu imati veoma pogubne posledice, ne samo na lične i međusobne odnose, već i na operativnost veće grupe. Cilj ovog seminara jeste da se, kroz interaktivni pristup, prepoznaju sopstvene greške u komunikaciji, kao i da se kroz medijaciju i objektivno sagledavanje procesa uoče moguća rešenja spornih ili konfliktnih situacija.


Iskustvo profesionalaca


Predavač na subotnjem seminaru je Milica Jovanović. Po obrazovanju ekonomista smera marketing. Završila dve specijalizacije: iz oblasti strategijskog upravljanja mikroekonomskim sistemima i ekonomske psihologije. Vlasnik i direktor firmi OMNI GROUP Beograd i OMNI GROUP MONTENEGRO Kotor.  Organizovala i sprovela preko 100 različitih vrsta treninga i seminara iz oblasti: razvoja pregovaračkih veština, razvoja komunikoloških veština, upravljanja mikroekonomskim sistemima, upravljanje životnim ciklusom preduzeća, upravljanje razvojem i dr. Učestvovala u projektima koji su finansirale evropske i domaċe finansijske institucije poput EBRD-a i NIP-a.


Ko može da se prijavi?


Kako je interesovanje za seminar veliko, zbog ograničenosti mesta potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave. Krajnji rok za prijave: petak, 27.04.2012. do 17h.
PRIJAVI SE!

Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i studenti ITS-a seminar mogu pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link "Rešavanje konflikata i postizanje dogovora". Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.


Gde i kada?


Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, ul. Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10h.
Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

Očekujemo vas.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: