Keprom

logoKompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994. godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i decu, da bi od 2001. godine delokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju. Danas je Keprom jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji, dok je udeo na tržištu medicinskih sredstava, dijetetike i kozmetičkih proizvoda u stalnom porastu. Keprom je uvoznik i distributer renomiranih svetskih brendova, kao što su Chicco, PiC Solution, Kräuterhof, Flufsan, Britax Römer, Evy baby i drugi. 

Godine 2011, Keprom svoje poslovanje širi na region, otvaranjem kancelarije u Istočnom Sarajevu, gde je sedište kompanije za Bosnu i Hercegovinu.

Pored Keproma, članica Keprom Grupe je i Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji. Po principu „sve na jednom mestu za bebe i malu decu”, u Aksi na jednom mestu roditelji i budući roditelji mogu da pronađu sve što je potrebno za njihove mališane od rođenja do 12. godine – kolica, krevece, hranilice, kozmetiku, hranu, igračke, odeću, obuću, knjige, i sve za prvo opremanje bebe. 

U maloprodajnom lancu  Aksa Kids Mega Store posluje pet radnji u Beogradu, i po jedna u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Kruševcu i Zrenjaninu, kao i internet radnja na adresi www.aksa.rs.

Najmlađa članica Keprom Grupe je K-Pharma, pod čijim okriljem posluje šest „Velikih apoteka“ u Beogradu. logo

U ponudi „Velike apoteke“ nalazi se široka ponuda proizvoda za zdrav i lep život. Pored velike ponude lekova, tu su i dijetetski proizvodi, pomoćna lekovita sredstva, baby program, dentalni program, elektromedicinska sredstva, kao i široka paleta kozmetičkih proizvoda i dekorativne kozmetike poznatih svetskih brendova, preparata za profesionalnu negu ruku i noktiju.

Web site: www.keprom.com

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: