Ključ uspešne prijave za posao

Zbog velikog interesovanja Centar za razvoj karijere po drugi put samo za vas organizuje novi ciklus radionica koje će vam pružiti pomoć u izradi vaše radne biografije, propratnog pisma i pripremi za intervju.

U subotu 21.05. sa početkom u 10h u prostorijama LINK group u Zemunu, imaćete prilike da se upoznate sa jednostavnim i korisnim savetima kako da kreirate biografiju koja će biti primećena i ono što prati svaku aplikaciju- propratno pismo.

Kvalitetno napisan CV je pola puta do zaposlenja, ali šta nedostaje da bi aplikacija za posao imala pozitivan ishod? Način na koji ćete prezentovati sebe. Saznajte male tajne uspešnog prezentovanja pred poslodavcem i uđite u krug onih koji su dobili posao!

Radionice „Pisanje CV-ja i propratnog pisma“ i „Priprema za intervju“ će voditi koordinator Centra za razvoj karijere Jelena Krneta, diplomirani inženjer Fakulteta organizacionih nauka.

Obezbedite svoje mesto tako što ćete poslati prijavu sa imenom i prezimenom na office@razvoj- karijere.com do petka 20.05.2011.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: