Kompanija JT International vam pruža sjajnu priliku da osvojite plaćenu praksu u inostranstvu!

jtiMake It Bright je veliki, globalni izazov koji ti nudi mogućnost da osvojiš plaćenu praksu u inostranstvu u trajanju od 6 meseci, a tokom cele avanture spremili smo još mnogo zabavnih stvari za učesnike programa. 

Pronađi još jednog drugara, registrujte se na sajtu najkasnije do 30. maja, smislite ideju koja može da doprinese našoj kompaniji, našim zaposlenima ili našoj zajednici i započnite avanturu!

Na osnovu unetih ideja, biramo finaliste. Svaki tim dobija svog mentora koji im pomaže da razviju ideju, prilagode je našoj kompaniji i od nje naprave business case. Tim koji napravi i prezentuje najbolji case, putuje sa nama u Ženevu na globalno finale. Tamo se 4 dana družimo sa studentima iz još 30 zemalja sveta, a poslednji dan svaki tim svoju ideju prezentuje pred žirijem koji bira pobednika. Pobednički tim osvaja već pomenutu plaćenu praksu u inostranstvu, a 5 finalista treninge u Londonu.

Učesnici izazova mogu biti studenti ili mladi koji su nedavno završili fakultet. Uslovi su da ste između 18 i 27 godina starosti i da ste državljani Srbije.

Saznaj više i prijavi se na www.makeitbright.com.

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: