KONNEKT Search and Select

logoKonnekt je osnovan 2007. godine  i razvio se u jednu od najvećih i najinovativnijih HR agencija na Malti. Njihov dosadašnji učinak u pružanju usluga najzahtevnijim kompanijama i pojedincima znači da uživaju poverenje vodećih firmi, kao i poverenje i učekivanja svih kandidata u različitim fazama karijere.

Njihova misija u traženju i selekciji jeste da pruže vrhunsku uslugu i rezultate i u B2B i u B2C poduhvatima.

Konnektov pristup usredsređen je na klijenta i osigurava poverljivost za kandidata i klijenta.

Odlično obučeni tim posvećen je podizanju Konnektovih ciljeva na novi nivo. Njihova glad za informacijama o najnovijim internacionalnim trendovima je neutaživa.

Njihovo poslovanje zasniva se na znanju, posvećivanju pažnje detaljima, tehnologiji i psihometriji, a njihova kultura se temelji na poverenju i integritetu. Poverljivost je za njih vrhunski priroitet. Konnekt ima zaštitne mere i procedure koje obezbeđuju sigurnost informacija.

Kao malteška kompanija, Konnekt odlično razume izazove regrutovanja u maloj zemlji. To je jedan od razloga zbog kojih su prolaze u svojim prostorijama osmislili tako da se kandidatima ne ukrštaju putevi. Oni teže savršenstvu tako što misle na sve.

Web site: www.konnekt.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: