KONNEKT Search and Select

logoKonnekt je osnovan 2007. godine  i razvio se u jednu od najvećih i najinovativnijih HR agencija na Malti. Njihov dosadašnji učinak u pružanju usluga najzahtevnijim kompanijama i pojedincima znači da uživaju poverenje vodećih firmi, kao i poverenje i učekivanja svih kandidata u različitim fazama karijere.

Njihova misija u traženju i selekciji jeste da pruže vrhunsku uslugu i rezultate i u B2B i u B2C poduhvatima.

Konnektov pristup usredsređen je na klijenta i osigurava poverljivost za kandidata i klijenta.

Odlično obučeni tim posvećen je podizanju Konnektovih ciljeva na novi nivo. Njihova glad za informacijama o najnovijim internacionalnim trendovima je neutaživa.

Njihovo poslovanje zasniva se na znanju, posvećivanju pažnje detaljima, tehnologiji i psihometriji, a njihova kultura se temelji na poverenju i integritetu. Poverljivost je za njih vrhunski priroitet. Konnekt ima zaštitne mere i procedure koje obezbeđuju sigurnost informacija.

Kao malteška kompanija, Konnekt odlično razume izazove regrutovanja u maloj zemlji. To je jedan od razloga zbog kojih su prolaze u svojim prostorijama osmislili tako da se kandidatima ne ukrštaju putevi. Oni teže savršenstvu tako što misle na sve.

Web site: www.konnekt.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: