Kriza na međunarodnom finansijskom tržištu i strategije oporavka

Tema koja svakako obeležava sadašnji trenutak kako u poslovanju tako i u svakodnevnom životu je kriza. Seminar pod nazivom "Kriza na međunarodnom finansijskom tržištu i strategije oporavka" govori o o slomu americkog hipotekarnog tržišta kao inicijatora krize investicionog bankarstva. Sa predavačem ćete razgovarati i o globalizaciji i složenim finansijskim procesima i posledicama. Poslednji talas svetske ekonomske krize je kriza dugova, tako da će deo predavanja biti posvecen ovoj temi kao i ulozi MMF-a. Ono što sve zanima jesu svakako mogućnosti izlaska iz krize i dr Zoran Grubišic će vam predstaviti i različite strategije oporavka i efekte.

Dr Zoran Grubišic je profesor na Beogradskoj bankarskoj akademiji – Fakultetu za bankarstvo, osiguranje i finansije. Poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašcenog procenjivača vrednosti kapitala.

Vidimo se 03.12.2011. u 11:00!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: