Kron Design

kron designKron Design postoji u svetu grafičkog, web dizajna i online marketinga već 10 godina. Ušavši u drugu deceniju svoga postojanja do sada smo osmislili i kreirali za naše verne klijente preko 500 internet sajtova i prezentacija.

Osnova našeg dizajnerskog ostvarenja jeste klijentova individualana suština, uz koju pridodajemo našu kreativnos. Koristimo najmodernije programe i naš tim se sastoji od mladih, ambicioznih i profesionalnih ljudi.

Pruža vam se mogućnost da budete u timu stručnjaka iz oblasti IT tehnologija. Tempo napredovanja prilagođavate svojim potrebama, usavršavate svoje programerske veštine i napredujete u oblasti web dizajna, uz besplatnu i najsavremeniju edukaciju.

Website: www.krondesign.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: