L2V2

asdL2V2 nastaje u 2014. godini, a zvanično kao agencija za web portale u maju 2015. Tokom svog rada pretežno u oblasti IT konsaltinga, marketinga i posredovanja u izradi web stranica i mobilnih aplikacija, L2V2 zastupa interese više Startup projekata iz oblasti informacionih tehnologija.

U sklopu toga, u skorije vreme je kreirano Udruženje 12p, koje je neprofitna organizacija u formi alumni kluba, što ima za cilj međusobnu pomoć članova u izradi projekata. 

Klub funkcioniše pre svega u vidu okupljanja članova na organizovanim radionicama, internim eventima, gaming i sportskim aktivnostima. 12p čine projekti koji su poznati na tržištu i u Startup zajednici sa godinu dana prisustva u različitim oblastima, počev od B2B aplikacije namenjene distributivnim kompanijama, preko ERP sistema za korporacije, portala usluga logistike i HR usluga do B2C umrežavanja u svetu gaminga i na bazi analitike emocija, aplikacije ekstremnih sportova i jako uspešne inovacije na tržištu zapošljavanja. Članstva su otvorena za sve zainteresovane vlasnike projekata, kao i pojedince koji su alumnisti, odnosno koji su već pohađali nastavu iz oblasti elektronskog poslovanja. Selekcija se vrši prema definisanim kriterijumima i samim tim je rigorozna, a za sve informacije i administrativnu podršku možete se obratiti putem kontakta agencije.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: