LED MEDIA

ledmediaKompanija LED MEDIA osnovana je u Banjaluci. Naše opredjeljenje je pružanje inovativnih, tehnički naprednih i profesionalnih usluga na polju oglašavanja. Cilj nam je da gradimo mrežu zadovoljnih saradnika, klijenata i partnera, te da oglašavanje u BiH učinimo dinamičnijim i atraktivnijim. Uz stopostotnu posvećenost poslu koji obavljamo nudimo profesionalne usluge i stručnu podršku. Nova dimenzija oglašavanja koju donosimo su zapravo mreža digitalnih mega LED bilborda prema svjetskim standardima.

LED bilbordi formirani u ozbiljnu mrežu, sa strateški odabranim lokacijama, prate svjetske trendove i čine neophodan korak ispred na oglašivačkom prostoru u BiH. Mreža digitalnih LED bilborda trenutno je prisutna u 7 gradova u BiH: Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Bijeljina, Brčko, Tuzla i Mostar.

Cilj je pokriti najnaseljenijie i privredno najrazvijenije gradove, što je uticalo na to da isti i budu uvršteni u našu mrežu. Svakako, u planu je širenje mreže i na ostale gradove u BiH. U OOH oglašavanju donosimo novu mogućnost, a to je prije svega vremenski, ali i lokacijski targetirano emitovanje. Ovaj medij postiže impresivnu vidljivost kako danju, tako i noću. Sistem nudi veoma jednostavno i brzo mijenjanje sadržaja i to bez dodatnih troškova. Jedina smo kompanija u regionu koja radi oglašavanje na digitalnim LED bilbordima veličine 9x5 metara /mega formatima/.

Pored oglašavanja na mega LED bilbordima, agencija nudi i usluge oglašavanja na društvenim mrežama, te grafičkog i web dizajna.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: