LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: „Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom”

U subotu, 27. aprila, od 10:00 h, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom”.

Na ovom besplatnom seminaru polaznici imat ćete priliku da:

  • naučite koliko je važno da identifikujete prave influensere za vaš brend; 
  • dobijete praktične savjete o tome kako da pravilno definišete marketinške ciljeve radi veće isplativosti kampanje;
  • otkrijete kako da definišete prioritete, postavite realna očekivanja i uspješno kreirate kampanje koje će privući i angažovati publiku;
  • saznate kako da analizirate rezultate i unaprijedite svoju strategiju influence marketinga.

BusinessAcademy vam pruža priliku da upotpunite svoje marketinško znanje uz poznatog influensera Mirzu Mustafagića, koji će vam na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje uspješne karijere prenijeti savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice i dati jasne smjernice za uspješnu promociju proizvoda i usluga putem influence marketinga.

Predavač

Mirza Mustafagić

MirzaMirza Mustafagić je diplomirani pravnik, vlasnik agencije za digitalni marketing i influenser koji trenutno završava master studije iz područja državnog i međunarodnog javnog prava na temu društvenih medija i prava. 


Kao influenser, sarađivao je s nekim od vodećih svjetskih brendova. H&M je izabrao Mirzu kao jedinog muškog influensera u kampanji otvaranja njihove prve trgovine u Bosni i Hercegovini, ali i prve trgovine u Tuzli, u novembru 2021. godine.


Također, SNL magazin ga je izabrao za najuticajniju mušku osobu na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini. Mirzu zanimaju društvene mreže, putovanja, pravo, moda i grafički dizajn.

Live stream u subotu, 27. aprila od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

                                

Gdje i kada?

Besplatan seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 27. aprila, s početkom u 10:00 h.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: