LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu”

U subotu, 29. juna, od 10:00 h, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu”.

Trendovi

Na ovom seminaru polaznici će:

  • saznati sve o najnovijim trendovima u digitalnom marketingu za 2024. godinu, uključujući tehnologije, platforme i strategije koje oblikuju industriju;
  • naučiti kako da koristite nove trendove za optimizaciju svojih marketinških kampanja, povećanje angažmana publike i postizanje boljih rezultata;
  • dobiti praktične savjete i primjere iz prakse kako bi razumjeli kako da približite ove trendove svojim marketinškim strategijama;
  • otkriti kako da definišu prioritete, postave realna očekivanja i uspješno kreiraju kampanje koje će privući i angažovati publiku.

Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću najnovijih trendova na najuspješniji način promovišete svoj brend.


Predavač

INES PAŠOVIĆ

ines-pasovicInes Pašović je marketinška stručnjakinja za online kanale komunikacije. Svoje školovanje je završila u Sarajevu, gdje je magistrirala na Fakultetu političkih nauka, odsjeku Poslovna komunikacija, nakon čega je počela sa izgradnjom profesionalne karijere u oblastima digitalnog marketinga, odnosa s javnošću (PR-a), online komunikacije i socijalnih mreža. Tokom svoje petnaestogodišnje karijere radila je na različitim pozicijama u poznatim regionalnim kompanijama, među kojima se izdvajaju sljedeće: PR menadžerka, marketing menadžerka, menadžerka društvenih mreža i ekspertinja u komunikaciji online medija. Godine iskustva i stečeno znanje doveli su je na poziciju osnivačice i generalne direktorice (CEO) marketinške agencije AdHive d. o. o. u Sarajevu.

Live stream u subotu, 29. juna od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

                                

Gdje i kada?

Besplatan seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 29. juna, s početkom u 10:00 h.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: