Live stream: Kako postavljati ciljeve koji se ostvaruju?

U subotu, 18. decembra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako postavljati ciljeve koji se ostvaruju?”.

sl1

Ono gdje smo sada nije rezultat sudbine, pa čak ni naših potencijala, nego isključivo opsega i kvaliteta naših ciljeva.

U svakom trenutku i bilo šta da radimo, moramo znati svoj cilj. Ciljevi su ključna magija života i ključna tajna uspjeha. Ono što uspješne ljude razlikuje od neuspješnih jesu dobro postavljeni ciljevi.

Na obuci ćete saznati kako postaviti ciljeve koji se ostvaruju, koja pravila treba znati i koje tehnike koristiti kako bi se oni i programirali u našem umu. Kroz niz praktičnih vježbi na treningu se radi na postavljanju individualnih ciljeva i rješavanju uobičajenih potencijalnih izazova pri njihovoj realizaciji u svakodnevnom životu.

  • Kako um radi ono što mu (ne) kažemo
  • Pravilno postavljanje ciljeva i najčešće greške
  • Kakav cilj treba da bude
  • Važna potpitanja i još važniji odgovori
  • Postavljanje stanja
  • Kreiranje efikasne TO-DO liste
  • Imate li izgovore?

Iskustvo profesionalca: Marina Bakić

marinaMarina Bakić je psiholog-pedagog i NLP master Međunarodne asocijacije NLP instituta (IN-NLP) u Berlinu. Posjeduje 20 godina radnog iskustva kao savjetnik u medijima i odnosima s javnošću. Certificirani je trener komunikacijskih vještina sa brojnim uspješno ostvarenim obukama iz oblasti PR-a, javnih nastupa i moći uvjeravanja publike, strateške i interne komunikacije, upravljanja stresom, liderstva i postavljanja ciljeva, uz primjenu savremenih tehnika NLP-a.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 18. decembra, sa početkom u 9:30​.

Live stream

U subotu, 18. decembra, od 9:30 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

live stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: