LIVE STREAM SEMINARA: „Freelancing – say bye bye to traditional 8–16 work”.

U subotu, 23. novembra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Freelancing – say bye bye to traditional 8–16 work.

ccd

Seminar je namijenjen ljudima koje zanima freelance rad, bez obzira na prethodno iskustvo, kao i onima koji imaju problem da pronađu klijente, sastave prijedloge, stvore svoj lični brend i na kraju ispravno naplate svoje usluge. Seminar će pokriti od početničkog do naprednog nivoa teme i aktivnosti freelance rada, te će polaznici nakon njega biti sposobni da sami krenu i započnu svoje freelance karijere, kao i unaprijede već postojeće. 

Iskustvo profesionalca: Atif Bećirbašić

Atif Bećirbašić, 23-godišnji web developer iz Sarajeva, posljednjih osam godina aktivno se bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz SAD. Neki od projekata na kojima je radio uključuju razvoj sistema monitoringa i aktivnog praćenja rada studenata i kvalitete nastave, razvoj sistema za učenje na daljinu, razvoj sistema za upravljanje odnosima sa klijentima, kao i razvoj sistema koji radi sa Asterisk podacima (slušanje poziva u stvarnom vremenu, statistika, povijest poziva). Iza Atifa je više od 500 web stranica, web aplikacija i odredišnih stranica, te ima bogato iskustvo iz sistema za upravljanje sadržajem poput WordPressa i Joomlae, što uključuje instaliranje, konfiguraciju, razvoj plugina, kao i kastumizaciju teme.
Kao vrlo komunikativna i odgovorna osoba, Atif je uvijek spreman za rad, a posebno posvećuje pažnju web programiranju i trudi se naučiti novu vještinu svaki dan.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 23. novembra, sa početkom u 9:30​. 

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 23. novembra, u 9:30, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

U školi se dobija teoretsko znanje, ali edukacije u biznisu nema bez prakse.
Roza Sugranjes