LIVE STREAM seminara: Freelancing – say bye bye to traditional 8–16 work

U subotu, 11. aprila, u organizaciji Centra za razvoj karijere, biće emitovan live stream seminara „Freelancing – say bye bye to traditional 8–16 work”, a predavač će biti Atif Bećirbašić.

sl1

Seminar je namijenjen ljudima koje zanima freelance rad, bez obzira na prethodno iskustvo, kao i onima koji imaju problem da pronađu klijente, sastave prijedloge, stvore svoj lični brend i na kraju ispravno naplate svoje usluge. Seminar će pokriti od početničkog do naprednog nivoa teme i aktivnosti freelance rada, te će polaznici nakon njega biti sposobni da sami krenu i započnu svoje freelance karijere, kao i unaprijede već postojeće.

Atif.jpgIskustvo profesionalca: Atif Bećirbašić

Atif Bećirbašić, 23-godišnji web developer iz Sarajeva, posljednjih osam godina aktivno se bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz SAD. Neki od projekata na kojima je radio uključuju razvoj sistema monitoringa i aktivnog praćenja rada studenata i kvalitete nastave, razvoj sistema za učenje na daljinu, razvoj sistema za upravljanje odnosima sa klijentima, kao i razvoj sistema koji radi sa Asterisk podacima (slušanje poziva u stvarnom vremenu, statistika, povijest poziva). Iza Atifa je više od 500 web stranica, web aplikacija i odredišnih stranica, te ima bogato iskustvo iz sistema za upravljanje sadržajem poput WordPressa i Joomlae, što uključuje instaliranje, konfiguraciju, razvoj plugina, kao i kastumizaciju teme.

Kao vrlo komunikativna i odgovorna osoba, Atif je uvijek spreman za rad, a posebno posvećuje pažnju web programiranju i trudi se naučiti novu vještinu svaki dan.

Praćenje online, putem live streama

Live stream seminara možete pratiti u subotu, 11. aprila u 11 časova, klikom na link.

LS

Za sva dodatna pitanja obratite nam se u odgovoru na ovaj imejl.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: