LIVE STREAM seminara: Koje su sličnosti između moderne kosmologije i ponašanja potrošača

U subotu, 8. avgusta, od 10 časova, pridružite nam se na besplatnom vebinaru Koje su sličnosti između moderne kosmologije i ponašanja potrošača.

sl1

Fokus ovog interesantnog seminara je na povezanosti i važnosti analize potrošača u sferi marketinga. Cijele kampanje formiraju se na osnovu analiza koje rade marketinški stručnjaci. Oni ispituju, bilježe i dovode u vezu sve relevantne podatke koji su vezani za ponašanje, psihologiju, potrebe i potražnju potrošača i na osnovu toga odlučuje se o svim marketinškim aktivnostima. 

Seminar je namijenjen svima koji žele da se bliže upoznaju sa ovom interesantnom i vrlo važnom granom marketinga, bilo da žele da krenu sa učenjem ili da nadograde već postojeće znanje.

Iskustvo profesionalca: Ismir Omeragić

ismirIsmir Omeragić je istraživač po svom zvanju. Smatra da nije odabrao svoju profesiju, već da je ona izabrala njega. Osnivač je i suvlasnik kompanije Valicon za marketinško savjetovanje, istraživanje i analitiku. Njegovo bogato iskustvo, s korijenima u marketinškoj analizi i savjetovanju, temelji se na razumijevanju različitih industrija – od finansija, preko FMCG-a, politike, trgovine, do turizma. Osim marketinškog savjetovanja zasnovanog na istraživanju, vodi razne timove kroz projekte koji se bave poslovnom analitikom (npr. prediktivnom analitikom). Specijalizirao se za Lego® Serious Play® metodologiju i postao 2018. certificirani LSP facilitator. Ismir redovno drži predavanja studentima na univerzitetima u BiH i sudjeluje na različitim regionalnim i međunarodnim konferencijama.

Live stream

U subotu, 8. avgusta, od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: