Live stream seminara: Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje

U subotu, 4. aprila, u organizaciji Centra za razvoj karijere, biće emitovan live stream seminara „Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje”, a predavač će biti Marko Kovačević.

3D

3D modelovanje predstavlja nezamenljivu stavku kada je reč o video-igricama, mašinskoj industriji, filmskoj industriji i arhitekturi. Imaćete priliku da čujete savete koji vas mogu dovesti do mesečne zarade od nekoliko hiljada evra, kao i greške koje treba da izbegnete na početku. Saznaćete mnogo toga o samom procesu 3D modelovanja i čuti savete koji dovode do impresivnog proizvoda.

Ukoliko mislite da ste kreativni, pružite sebi šansu.

Na seminaru ćete saznati i:

 • odakle da počnete,
 • u kojim su sve poljima zastupljeni 3D modeli,
 • koja su softverska rešenja potrebna,
 • kako da zaradite modelovanjem

   Marko.jpgIskustvo profesionalca: Marko Kovačević

   Marko Kovačević je student Visoke škole za strukovne studije ITS. Duže vreme se bavi 3D modelingom i ujedno njihovim plasiranjem na tržiste. Iza sebe ima iskustvo u oblasti CAD-a (kompjuterskog projektovanja) i 3D modelinga u raznim poljima industrije. Trenutno studira i usavršava se u poljima vizuelizacije modela. Iza sebe ima nekoliko projekata, od kojih će poslednji na kom trenutno radi, po njegovim rečima, biti odskočna daska u njegovoj karijeri. Spreman je da motiviše druge i pokušaće da svoje znanje iz ovih oblasti prenese ovim seminarom.

   Praćenje online, putem live streama

   Live stream seminara možete pratiti u subotu, 4. aprila u 11 časova, klikom na link.

   LS

   Za sva dodatna pitanja obratite nam se u odgovoru na ovaj imejl.

   DOGAĐAJI

   Citat dana

   Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
   Piter Druker

   Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

   Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

   Email: