LIVE STREAM seminara: Motivacija, inspiracija i prevladavanje stresa na poslu

U subotu, 9. maja, u organizaciji Centra za razvoj karijere, biće emitovan live stream seminara „Motivacija, inspiracija i prevladavanje stresa na poslu”, a predavač će biti Zoran Imširagić.

sl1

Mnoge savremene organizacije se susreću sa problemom adekvatne motivacije zaposlenih, što za posledicu ima nedovoljnu zainteresovanost za posao, povećanu napetost, loše međuljudske odnose i, generalno, lošu poslovnu atmosferu. U takvoj atmosferi nivo stresa je povećan, što se negativno odražava na produktivnost, veće odsustvovanje sa radnog mesta, kao i trajno oštećenje zdravlja.

Na ovom seminaru biće objašnjeni različiti načini organizacije posla i kako oni utiču na motivaciju zaposlenih. Zatim, biće objašnjen uticaj stresa na radne performanse i opšte zdravlje zaposlenih. Nakon toga će biti predstavljena rešenja koja se nude kroz TLEX programe, koji su specijalno napravljeni da promene poslovnu kulturu u pravcu veće produktivnosti i smanjenja stresa, u okruženju izazova koje donosi četvrta industrijska revolucija.

Na ovom seminaru ćete naučiti:

  • koji su tradicionalni motivatori, koliko efekta imaju u savremenom poslovnom okruženju i koji su savremeni trendovi u organizaciji rada;
  • koliko dugo traje neometana fokusirana pažnja i kako da se produži taj period;
  • kako TLEX programi mogu da pomognu da se uspostavi bolja radna kultura;
  • kako da se transformiše upravljanje radnim procesima na zadovoljstvo zaposlenih i rukovodstva;
  • kako stres utiče na performanse i kako se suočiti sa stresom pomoću Mind Matters programa.

Iskustvo profesionalca: Zoran Imširagić

zoranZoran Imširagić je sertifikovani instruktor za mindfulness tehnike i instruktor u treningu za TLEX programe. Takođe je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (ACE i ACI) za različite proizvode.

Više od 25 godina profesionalno se bavi organizacijom i realizacijom različitih projekata u grafičkoj i izdavačkoj industriji. Vodio je timove i projekte u Srbiji i inostranstvu, kao direktor preduzeća, šef odseka u velikim sistemima i sl. Po pozivu radi kao konsultant na različitim projektima.

Svojim znanjem i iskustvom pomogao je boljoj organizaciji različitih velikih projekata i kompanija, među kojima su World Culture Festival (Berlin, Nemačka), Ringier Romania (Bukurešt, Rumunija), Sumeru Software Solutions (Bangalor, Indija) i mnoge domaće kompanije (Blic, Politika, Novosti, Megatrend univerzitet, Soko Štark, Delta Holding, Jasmil…).

Skoro 20 godina aktivno se bavi profesionalnom obukom grafičkih dizajnera u zemlji i inostranstvu.

Praćenje online, putem live streama

Live stream seminara možete pratiti u subotu, 9. maja u 11 časova, klikom na link.


ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se u odgovoru na ovaj imejl.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: