LIVE STREAM seminara: Napredne prodajne vještine: Tajne komuniciranja i savladavanja izgovora

U subotu, 11. jula, od 10 časova, pridružite nam se na besplatnom vebinaru Napredne prodajne vještine: Tajne komuniciranja i savladavanja izgovora.

sl1

Razliku između najboljih i prosječnih prodavača čine detalji i navike. Iako je prodaja branša i oblast koja se uči cijeli život, pokušaću vam u nekoliko sati predstaviti tehnike i odati male tajne koje izdvajaju najbolje prodavače od svih ostalih. Seminar je namijenjen svima koji se bave prodajom: terenskim (direktnim) prodavačima, komercijalistima, voditeljima prodajnih timova, trgovcima, kol-centar operaterima itd. 

Iskustvo profesionalca: Zlatan Halilbegović

zlatanZlatan Halilbegović rođen je u Tuzli, 12. 1. 1987. godine. Diplomirani je ekonomista i magistar menadžmenta u sportu. Bivši je profesionalni sportista, a danas je prodajni profesionalac, prodajni trener i viši stručni savjetnik za životna osiguranja u Triglav osiguranju. Posjeduje ogromno prodajno iskustvo sa preko 6.000 održanih prodajnih sastanaka, uz prethodna radna iskustva u marketingu i bankarskoj industriji. Sa preko 1.200 vlastitih klijenata, jedan je od najproduktivnijih prodavača životnog osiguranja u BiH. Zadnjih nekoliko godina sve više se profiliše i okreće ka prenosu znanja kroz prodajne treninge, seminare, mentorstva i obuke. U portfoliju trenutno ima preko 20 vlastitih radionica na temu prodaje i motivacije. U planu i pripremi je i njegova prva knjiga, koja bi svjetlost dana trebalo da ugleda u 2021. godini. Vlasnik je jednog od najpraćenijih i najpopularnijih profila na poslovnoj mreži LinkedIn u BiH i regionu.

Live stream

U subotu, 11. jula, u 10:00 klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: