LIVE STREAM seminara: Zašto i kako digital?

U subotu, 25. aprila, u organizaciji Centra za razvoj karijere, biće emitovan live stream seminara „Zašto i kako digital?”, a predavač će biti Igor Grmuša.

sl1

Digitalni marketing je oblast marketinga koja se prevashodno bavi kreiranjem onlajn-strategije s ciljem brendiranja i pospešivanja vidljivosti digitalnog lika neke kompanije na internetu. On vam pomaže da dođete do pravih ljudi sa pravom porukom i u pravo vreme. Takođe, ima znatno veći uticaj od jednostavne prodaje proizvoda i usluga jer je on efektivno sredstvo za interakciju sa potrošačima i izgradnju dugoročnih odnosa sa njima pored toga što pruža mogućnosti označavanja ciljnih grupa, a samim tim i smanjenje troškova i uštedu resursa.

Na seminaru ćete saznati:

  • svet danas i sutra – kakvi su digitalni trendovi sada, a kakvi su bili nekad;
  • kakve su marketing agencije bile pre deset godina, a kakve su danas;
  • koliko društvene mreže utiču na digitalni svet;
  • šta sve podrazumeva digitalni marketing – Google Ads ex AdWords, performance advertising,
  • newsletter marketing, BTL digital, AR/VR, IoT itd.

Iskustvo profesionalca: Igor Grmuša

igorIgor Grmuša je poslednjih šest godina na poziciji country managera Degordian kancelarije u Beogradu, koju je od nule podigao do 40+ ljudi, koliko agencija broji danas. Ima 15 godina iskustva rada u marketingu – od medijskih agencija, preko korporacija, do medija, gde je radio kao marketing i brand manager. Po obrazovanju je diplomirani inženjer informacionih sistema Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Član je MENSA, nekad profesionalni sportista – danas rekreativac, otac je jednogodišnjeg Marka i veliki zaljubljenik u digital.

Praćenje online, putem live streama

Live stream seminara možete pratiti u subotu, 25. aprila u 11 časova, klikom na link.

live stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: