LOGIT

logoKompanija LOGIT je osnovana od strane eksperata sa dugogodišnjim iskustvom iz domena informacionih tehnologija, softverskog inženjerstva i njihove primene u različitim industrijama.

LOGIT, zajedno sa partnerima, pruža konsultantske usluge u oblasti analize poslovanja, optimizacije i inženjeringa procesa, softverskog inženjerstva i implementacije.

LOGIT poseban akcenat stavlja na edukaciju i podizanje nivoa ukupnih kompetencija, kako u informacionim tehnologijama tako i u domenskim industrijama, jer smatraju da je znanje najvažniji resurs modernog doba.

Pored konsultantskih usluga, LOGIT pruža usluge softverskog inženjerstva , koje sprovode kroz rešenja koja distribuiraju, ili kroz nova rešenja rađena po meri.

Veštine i znanja koja kompanije LOGIT koristi su dokazane i najsavremenije metodologije, tehnologije, arhitekture, razvojni template-i i platforme poput Java i Oracle, Python, PostgreSQL, Web, Android, Linux, .Net, Windows, itd.

Pored inženjera, LOGIT zapošljava ili sarađuje sa stručnjacima iz oblasti trgovine, distribucije, logistike, saobraćaja, poljoprivrede, operacionih istraživanja, data science, itd.

LOGIT trenutno ima kancelarije u Srbiji i Rumuniji, zapošljava 25 inženjera i ima stalan i brz rast.

LOGIT je sertifikovan standardom ISO 9001:2008 za aktivnosti „implementacije, održavanja, podrške i pružanja konsultantskih usluga za projektovanje i razvoj softverskih rešenja" od strane kompanije SGS Beograd Ltd.

Web site:   www.logit-solutions.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: