Lupo group

lupoLupo group je međunarodna poslovna grupa osnovana 1996. godine. Čine je firme i predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini. Sistem poslovanja kompanije je najvećim delom baziran na direktnoj prodaji robe. Širok asortiman proizvoda distribuira se posredstvom 1000 saradnika i visoko kvalifikovanih prezentera.

U sastav Lupo grupe ulazi nekoliko linija proizvoda: HOUSEWARE - Posuđe, kuhinjski aparati, mali kućni aparati. Imamo svoju ličnu robnu marku, Lupo Marshall.                           

HEALTH CARE - Masažeri i drugi proizvodi za poboljšanje opšteg stanja organizma

PREMIUM - Luksuzno posuđe, sa prodajom putem restoranskih prezentacija.

ELECTRO LINE - Elektro materijal i elektro oprema. U ovom sektoru takođe se možemo podičiti svojom ličnom robnom markom El Light.

Gradimo, razvijamo i unapređujemo odnose sa klijentima. U prilog tome govori i činjenica da, do sada imamo preko 1 000 000 zadovoljnih kupaca. U neprestanoj borbi na tržištu, gde svakodnevno mnogi niču i nestaju, Lupo Group postoji više od 20 godina. Za to vrijeme se samo razvijala i rasla, povećavala kvalitet i uspješnost. Generalni direktor Lupo Group je g. Mirko Vučijak.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: