Mak-System International Group

Mak systemsMak-System International Group je vodeća kompanija u području informacionih tehnologija za medicinske sisteme. Pruža široku paletu softverskih sistema za menadžment informacija zdravstvenim institucijama širom sveta. Od svog osnivanja (1984), MAK-SYSTEM International Group je specijalizovan za pružanje inovativnih softverskih rešenja u funkcionisanju banki krvi i službi za transfuziju krvi.

Sa više od 1200 postrojenja u preko 50 zamalja sveta, Mak-System International Group je jasno pozicioniran da bankama krvi i centrima za transfuziju doprinosi  obezbeđivanjem najkompletnijih kombinacija funkcionalnosti softvera, profesionalne podrške i usluga, a sve u cilju što boljeg i funkcionalnijeg optimizovanja čitavog procesa.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalno znanje zaposlenih omogućava da klijentima bude pružena maksimalna pomoć, kao i zrela, dugoročna rešenja.

Web site: www.mak-system.net

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: