Mak-System International Group

Mak systemsMak-System International Group je vodeća kompanija u području informacionih tehnologija za medicinske sisteme. Pruža široku paletu softverskih sistema za menadžment informacija zdravstvenim institucijama širom sveta. Od svog osnivanja (1984), MAK-SYSTEM International Group je specijalizovan za pružanje inovativnih softverskih rešenja u funkcionisanju banki krvi i službi za transfuziju krvi.

Sa više od 1200 postrojenja u preko 50 zamalja sveta, Mak-System International Group je jasno pozicioniran da bankama krvi i centrima za transfuziju doprinosi  obezbeđivanjem najkompletnijih kombinacija funkcionalnosti softvera, profesionalne podrške i usluga, a sve u cilju što boljeg i funkcionalnijeg optimizovanja čitavog procesa.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalno znanje zaposlenih omogućava da klijentima bude pružena maksimalna pomoć, kao i zrela, dugoročna rešenja.

Web site: www.mak-system.net

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: