Mamma's Biscuit House

Mamas Beauty HousePriča o kafe-poslastičarnici "Mamma's Biscuit House" počinje 1995 godine. Naše verne mušterije, koje nas poznaju od tada, znaju nas pod drugim imenom-"STELINA". Ovaj naziv i danas neretko koriste. Ugled i kvalitet koji smo razvijali tada, održavamo i danas, neprekidno se trudeći da držimo korak sa vremenom i uskladimo sa porodicnom tradicijom. Do skora, kada se kaže-poslastičarnica-pomišljali smo na one manje popularne, iz perioda pre pedestih godina, kada se odlazak u poslastičarnicu nije smatrao "IZLASKOM". Godinama vec, "Mamma's Biscuit House", se trudi i u tome uspeva, da uvede novu naviku, pa ćete neretko čuti da su mnogi zaljubljeni parovi Beograda, za svoj prvi romantičan izlazak odabrali upravo ovo mesto.
Ono sto "Mamma's Biscuit House" razlikuje od drugih, je pomešanost modernog kafea i poslastičarnice sa tradicionalnim načinom izrade kolača. I to je ono što bismo rekli brzo, kratko i jasno o nama. A ukoliko želite detaljniju priču o našim adutima, onda bi priča izgledala ovako....

Za nas slogan "TAMO GDE PRESTAJE DIJETA..." dobili smo kompliment da je veoma hrabar. Ne strahujemo da ćemo tako odbiti žensku populaciju Beograda. I verujte nismo. Jer, ima li većeg dokaza od toga, nego kada beograđanke sede, prijatno ćaskajuci sa svojom drugaricom, uz kaficu i kolač. Uz sve to nas pohvale da samo kod nas i kod mame ili bake, pojedu tako ukusne slatkiše. I u pravu su. Naši kolači se prave po starim receptima, ponekad starim i više decenija. Uz edukaciju majstora u inostranstvu, kako bi dekoracijom uneli novine, polako uvodimo i nove vrste kolača, ali postupak njihovog pravljenja je i dalje tradicionalan, što podrazumeva dosta rada uz korišćenje pravih, svežih a ne industrijskih sastojaka. I upravo zato, naše beograđanke nam se vraćaju stalno i uvek.

Web site: www.mammasbiscuit.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: