Marketing asistent - Novi Sad

 

LINK group je vodeća regionalna kompanija u pružanju usluga profesionalnog obrazovanja iz oblasti informacionih tehnologija, biznisa, projektovanja i implementacije informacionih sistema, izrade softverskih rešenja za upravljanje ljudskim resursima, ERP softvera, obrazovnih softverskih rešenja i elektronskog poslovanja na Internetu.

Naše kompanije su trenutno prisutne u Srbiji, Rumuniji i Bosni i Hercegovini a tržište koje pokrivamo e-learning uslugama je globalno i neprekidno se širi. U skladu sa povećanjem obima posla, za rad u novom centru u Novom Sadu tražimo profesionalne i motivisane kandidate za radno mesto:


MARKETING ASISTENT
Klikom na naziv radnog mesta pogledajte detaljan opis posla.


Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju uslove da se prijave.

PRIJAVA:

  • Radne biografije možete slati na office@razvoj-karijere.com
  • Subject maila: Prijava za Marketing asistenta - LINK group, Novi Sad
  • Krajnji rok za prijavu je 15.08.2012.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

 

 

Besplatno i brzo do profesionalnog CV-a


Ukoliko vam je potrebna konsultacija povodom izrade vaše radne biografije (CV-a), slobodno nas kontaktirajte. Centar za razvoj karijere je polaznicima omogućio specijalnu pogodnost - besplatno kreiranje profesionalne radne biografije u PDF formatu.
Na vašoj DLS platformi, sa leve strane, u Dashboardu se nalazi opcija CV. Klikom na link Vaša radna biografija (CV) pristupate sistemu za izradu CV-a koji će podatke o vašem dosadašnjem obrazovanju, radnom iskustvu i talentima organizovati u profesionalan dokument koji će svakom poslodavcu zapasti za oko i ostaviti pozitivan prvi utisak umesto vas.

SREĆNO!

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun