MaxBet

MaxbetKompanija MaxBet prisutna je na tržištu duže od decenije i predstavlja rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Put od mlade kompanije iz Zrenjanina do liderske pozicije, ne samo u Srbiji, već i u svetu popločan je vrednim radom, ali i konstantnim osluškivanjem potreba ljudi i tržišta! MaxBet diše zajedno sa svojim igračima i deluje kao tim sa stalnim protokom energije koja nas vodi ka vrhu, do ostvarenja zajedničkih ciljeva!

Za više od deset godina uspeli su da se razviju i postanu kompanija koja posluje u više od 20 gradova u Srbiji! Poslovanje je dalje prošireno i na ceo region, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Rumuniju. Trenutno, MaxBet grupaciju čine: MaxBet sportske kladionice, MaxBet slot klubovi, restoran Bacano, fitnes centar Flex, građevinsko preduzeće MaxBuilding i proizvodnja automobila Amistad.

Web site: www.maxbet.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Oči i uši su ljudima loši svedoci ako im duh nije obrazovan.
Heraklit

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: