MaxBet

Kompanija MaxBet bavi se priređivanjem igara na sreću od 1993. godine. Danas je primer uspešnog i održivog poslovanja i prisutna je na tržištima Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije na preko 400 lokacija i zapošljava više od 3000 ljudi. Inovacije su motor razvoja kompanije MaxBet.

Maxbet

Kroz kontinuirano praćenje i implementiranje novih tehnologija i kroz in-house realizaciju kvalitetnih softverskih rešenja MaxBet obezbeđuje vrhunsko iskustvo igračima. MaxBet sa ponosom ističe da je zahvaljujući korporativnom upravljanju, ulaganju u stručni kadar i tehnološki razvoj, kao i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim parterima, kompanija sa razlogom postala jedan od lidera u industriji zabave u regionu.

Za MaxBet društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateški okvir za upravljanje kompanijom, i zasnovan je na ulaganju u dugoročne i stabilne odnose sa svim ključnim zainteresovanim stranama, kao i na opredeljenju da aktivno doprinosi razvoju društva u kojem posluje. Uvek smo u potrazi za kreativnim ljudima, spremnim da uče, da se profesionalno razvijaju i napreduju, i da svojim radom, razmišljanima i predlozima doprinose kako svom ličnom razvoju tako i razvoju kompanije. Motor našeg razvoja su inovacije. Ključ našeg uspeha su ljudi.

Web site: www.maxbet.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: