Megatrend

megatrendSada već davne 2007. godine smo počeli sa maloprodajom sa ciljem da ponudimo mladencima nešto novo i drugačije. Samo što smo počeli počela je i svijetska ekonomska kriza...nije bilo lako...svaki početak je težak, a ovaj je bio još teži, ali se nismo predavali.

Postavili smo visoke kriterijume kojih smo se strogo pridržavali i nismo dozvoljavali da naši kupci osjećaju da nam je teško.

Odnos prema kupcima je bio na prvom mjestu...uvijek sa osmijehom i spremni da pomognemo i u odabiru proizvoda, savjetima o štampi i svim ostalim sitnicama za koje smo znali. Imali smo uvijek dostupne proizvode iz ponude pa su kupci bili i više nego zadovoljni jer nisu morali da čekaju na isporuku. Kvalitet proizvoda i štampe je uvijek bio na visokom nivou, a u skladu sa tim se podrazumijevala i garancija. Brza isporuka i kvalitet bez kompromisa su nam bili glavni aduti koji su nam pomogli da preživimo prvih nekoliko godina i steknemo povjerenje i preporuku zadovoljnih kupaca.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: