Mercator S

merkKompanija Merkator-S danas posluje u sastavu Agrokor koncerna i predstavlja najveći maloprodajni lanac na tržištu Srbije, koji u svojoj mreži, raspoređenoj u gotovo 100 gradova širom zemlje, ima više od 280 IDEA maloprodajnih prodavnica, 34 Roda megamarketa, 14 centara tehnike, 10 ugostiteljskih objekata, 2 Mercator centra i IDEA internet prodavnice u Beogradu i Novom Sadu. Posebno mesto na srpskom tržištu Mercator-S poslovni sistem zauzima i u segmentu veleprodaje gde, kao lider na tržištu, posluje sa 14 veleprodajnih centara u Srbiji u okviru kojih organizuje i kvalitetno snabdeva više od 7.000 malih trgovina i pravnih lica.

U okviru veleprodaje postoji i jedan HoReCa centar u okviru koga se, kao odgovor na savremene potrebe tržišta, na poseban način organizuje snadbevanje hotela, restorana i kafića, kao specifičnih poslovnih organizacija.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: