Metode podsticanja kreativnosti u organizacijama

 

 

Kreativnost nije naučena, ona se može steći, naučiti i stalno razvijati. Na ovom predavanju ćete naučiti pet metoda za podsticanje kreativnosti, zlatna pravila kreativnosti i dobiti od našeg predavača pregršt praktičnih saveta.

Sandra Savanović-Stevanović je ekonomista po obrazovanju, a završila je poslediplomske studije iz Upravljanja procesima tranzicije i rekonstrukcije, kao i specijalističke studije iz Upravljanja procesima inovacija u MSP. Njeno iskustvo u oblasti treninga je veoma bogato i dokumentovano brojnim sertifikatima. Između ostalog, Sandra Savanović-Stevanović je sertifikovani NLP Business Practitioner, a procesu je i sertifikacije za NLP Mastera i ICI Coacha. Takođe je međunarodni trener, trener trenera i coach po CEFE metodologiji. O njenom bogatom iskustvu govori činjenica da je u oblasti treninga razvila preko 20 trening programa, napisala, prevela i/ili uredila veći broj priručnika iz oblasti razvoja MSP, turizma i rada lokalnih samouprava. U oblasti konsaltinga radila je u preko 100 opština i sa preko 500 preduzeća i 2.000 preduzetnika u zemlji i regionu. Prosečno godišnje održi oko 1.000 trening sati. Sandra Savanović-Stevanović trenutno obavlja funkciju predsednika CEFE (Creation of Enterprises by Formation of Entrepreneurs) Srbija. U poslednjih deset godina radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj.

 

Vidimo se 10.12.2011. u 11:00!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: