M&I Systems, Co. Group

Kompanija M&I Systems, Co. osnovana 1991. godine u Novom Sadu, a danas je jedna od vodećih grupacija u Srbiji i regionu u oblasti konsultantskih usluga i primeni informacionih tehnologija u poslovne svrhe.

Postali su ključni partner svim uspešnim organizacijama koje žele da uz napredna softverska rešenja unaprede i optimizuju svoje poslovanje, standardizuju procedure, racionalizaciju troškove, osiguraju profit i obezbede konkurentsku prednost na tržištu.
Dve decenije uspešnog poslovanja obeležio je rad na razvoju sopstvenih ERP softverskih sistema, sistema poslovne inteligencije, pružanje usluga uređenja poslovnih procesa, optimizacije i performance managementa, konsultantske usluge implementacije SAP rešenja, sistem integracija, usluge  outsourcinga, univerzitetskog softvera.

Do sada je implementirano više od 30 različitih rešenja u preko 20 industrija i 200 kompanija širom regiona Jugoistočne Evrope.
M&I Systems, Co. je deo M&I Group koju čine M&I Systems, Co. Novi Sad i Beograd i M&I Systems Banja Luka, u kojoj je zaposleno više od 100 ljudi različitih profila.

Web site: www.mi-system.co.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: