MikroElektronika

mikroElektronikaMikroElektronika je domaća kompanija koja proizvodi hardverske i softverske alate za rad sa mikrokontrolerima vodećih svetskih proizvođača, kao sto su Atmel, Microchip ili ARM. Ova kompanija zasnovana na ideji da inženjerima treba ponuditi rešenja koja će im uštedeti vreme naših i pomoći da se posao uradi u što kraćem roku. U MikroElektronici, kako navode, žele da elektronika postane razumljiva običnim ljudima i da im pomogne da poboljšaju svoj život. Upravo zato su razvili uređaje koji su sofisticirani, moćni, lepo dizajnirani i jednostavni za korišćenje.

Posebno je značajno da MikroElektronika oprema mnoge svetski ugledne škole i univerzitete, a njihove softvere koristi većina internacionalno poznatih kompanija. Celokupna proizvodnja MikroElektronike stacionirana je u Srbiji, a čak 98% njihove proizvodnje namenjeno je izvozu.

Poslovna maksima kojom se vode u kompaniji MikroElektronika glasi: Sinteza dobrih ideja, kreativnosti, i profesionalnosti u poslu su neophodni za uspeh. Svi mladi, vedri, ambiciozni i savesni ljudi koji su sposobni da ponekad izađu iz okvira kako bi pronašli najbolje rešenje, dobrodošli su u ovoj kompaniji.

Web site: www.mikroe.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad neceš pronaci vremena ni za šta. Ako želiš vreme, moraš ga napraviti.
Čarls Bukston