Milica Stojiljković

milicaOsnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je”, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije. Radi sa odraslima, mladima i decom. Svi programi koje kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja, iskustva kao majke, rada sa decom i odraslima.

Autor je programa „Lepo mi je”, koji uključuje kombinovane tehnike ličnog razvoja, prevazilaženja prepreka i uspešne komunikacije, u okviru kog mladi, žene, sportisti i svi koji to žele stiču veštine koje im pomažu da budu najbolja verzija sebe. Autor projekata „Lepo mi je, jer tako želim”, u kojem poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, i „Kulturan svet”, u kojem se životne teme obrađuju iz ugla filozofije, umetnosti, psihologije i drugih oblasti kulture. Autor sajta www.lepomije.rs.

Seminar:


DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: