Miloš Tomanović

milosMiloš Tomanović je početna poslovna iskustva stekao kao samostalni preduzetnik. Počev od 1993. godine, svoje znanje i iskustvo stiče u inostranstvu, pre svega u Pragu (Češka Republika), a kasnije i Sankt Peterburgu (Ruska Federacija). Tokom 1999. pridružuje se IDM-u, jednoj od najvećih evropskih marketing agencija u oblasti prodaje i direktnog marketinga za sektor prodaje i oblasti pozicioniranja i brendiranja. Tri godine kasnije postaje partner i direktor za Nove poslove (New Busines Director) i najpre postavlja mrežu novih kancelarija u zemljama bivše SFRJ, a zatim 2004. odlazi u Rusiju, gde kao CEO vodi i razvija postojeću kancelariju i postaje zadužen za teritoriju cele Ruske Federacije. Do kraja 2009. godine zadržava se na mestu partnera u firmi IDM International i člana savetodavnog odbora za razvoj poslovanja u centralnoj i istočnoj Evropi. Od 2010. se bavi isključivo konsultantskim radom u okviru Omega Consulting Teama.

Pomaže kompanijama da unaprede poslovanje i naprave željenu organizacionu klimu, kojom se postižu vrhunski rezultati, i obučava menadžere da rukovode na nivou najboljih rukovodilaca i lidera. Miloš je danas specijalista za stvaranje i rukovođenje usklađenih, efikasnih timova, uspostavljanje funkcionalne organizacione strukture, jasne sistematizacije rada, razvoj talenata, kao i razvoj menadžerskih i liderskih veština. Tražeći put do formule motivacije, Miloš dobija 2016. i priznanje da kao prvi sertifikovani instruktor po Inspire metodologiji bude zadužen za sertifikaciju i obuku u regionu jugositočne Evrope. Inspire, kao menadžerski alat koji otkriva kompetencije i predviđa ponašanje zaposlenih, ima rešenje kako motivisati timove i pojedince. Uz Inspire Miloš daje najbolji uvid kakva je usklađenost kompetencija osobe sa zahtevima radnog mesta i kako stvoriti zadovoljne, angažovane zaposlene. 

Seminari:


DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: