LIVE STREAM seminara: Moć prodaje i uspješnog poslovanja

U subotu, 15. avgusta, od 10 časova, pridružite nam se na besplatnom vebinaru „Moć prodaje i uspješnog poslovanja”.

MOĆ PRODAJE I USPJEŠNOG POSLOVANJA

Cilj radionice je unapređivanje i povećanje efikasnosti poslovanja. Uz praktične primjere i zadatke za sve učesnike, upoznat ćemo se sa cijelim procesom prodaje i komunikacije kroz sve faze i najbitnije elemente.

Potrebno je da naučimo kako da podstičemo i njegujemo lojalnost kupaca, steknemo potpuno razumijevanje prodajnog procesa i naučimo kako da budemo prodajno organizovani sa jasnim ciljevima prodaje, razvijemo sistemski pristup u razumijevanju potreba drugih i ostvarivanju uticaja, te ovladamo alatima koji prodaju čine efektivnom i efikasnom. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postaviti konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz svoje prakse. Ako ste spremni posvetiti svoje vrijeme radu i razvoju, ova radionica će vas uputiti na pravi put.

Radionica je za one koji žele naučiti kako razviti mentalni sklop i raditi na sebi u profesiji kojom se bave. Ovi koncepti analize samoga sebe i odnosa prema poslu i klijentu primjenjivi su u maloprodaji, veleprodaji, komercijali, različitim branšama itd. Trening vodi vrhunski prodajni menadžer, koji svoja praktična iskustva i znanja stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe.

Iskustvo profesionalca: Mladen Komarica

ismirZadnjih 23 godine bavi se prodajom. U osiguranju je prije 20 godina napravio vlastitu prodajnu mrežu kao dio Greenfield investicije. Obavljao je funkciju regionalnog menadžera za BiH u Wiener osiguranju. Također je radio i u državnim institucijama: Ministarstvu vanjskih poslova, Predsjedništvu i Kancelariji visokog predstavnika. Godine 1996. bio je na funkciji atašea za sigurnost u New Yorku. Medicinske studije završio je u Sarajevu 1992. godine, ali se poslije 1995. okrenuo ekonomiji te završio poslovnu psihologiju.

U toku svoje karijere održao je više stotina seminara, motivacijskih treninga i treninga iz oblasti psihologije prodaje. Dobitnik je mnogih priznanja iz oblasti prodaje i prodajnih vještina.

Trenutne pozicije: predsjednik konsultantskog udruženja BE STAR Sarajevo i direktor prodaje u Sarajevo osiguranju.

Live stream

U subotu, 15. avgusta, od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: