Mozzart

MozzartKompanija Mozzart posluje od 2001. godine na tržištu igara na sreću. Zahvaljujući dobro osmišljenoj i savremeno koncipiranoj poslovnoj politici, u relativno kratkom vremenskom periodu postala je jedna od vodećih kompanija u regionu Istočne Evrope u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. 

Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 250 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 400 specijalnih igara na ostale sportove. U ponudi se redovno nalaze fudbal, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomet, ragbi, bejzbol... Istovremeno, kao podrška organizaciji sportskog klađenja, razvijen je zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mesta i kvalitetno upravljanje rizikom u uslovima slabo razvijene telekomunikacione infrastrukture na teritoriji na kojoj se posluje.

Korporativni slogan "Mozzart - deo tvog života" postao je istinsko geslo za veliki broj klijenata ove kompanije koji su prepoznali kvalitet njenih usluga.

Web site: www.mozzartbet.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: