MPG Plus

logoMPG Beograd je deo MPG SEE, najvećeg lanca BTL agencija u Jugoistočnoj Evropi, sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji.

MPG Beograd klijentima sa kojima sarađuje omogućava kvalitetnu marketinšku komunikaciju sa njihovim ciljnim grupama putem promocija na prodajnim mestima i javnim prostorima, organizacijom različitih dešavanja, konferencija, prezentacija, demonstracija proizvoda, team buildinga.

Kontakti koje MPG ostvaruje sa prodajnim partnerima i potrošačima su visoke vrednosti i ostavljaju trajne utiske koji rezultiraju prodajom, unapređenjem informisanosti potrošača i boljem imidžom klijenata i njihovih brendova.

Vrednost rada agencije MPG meri se i preko liste klijenata sa kojima sarađuje, a to su vodeće internacionalne i lokalne kompanije – Dell, Dijamant, Eglo, Frikom, IDEA, LG, Mars, Nektar, Neoplanta, Imlek, Telenor, Wrigley...
 
Interesantni projekti, širok dijapazon klijenata različitih profila i raznovrsne aktivnosti nalažu agenciji kao što je MPG da veliku pažnju posveti stalnom unapređenju i edukaciji agencijskog tima.
 

Web site: www.mpg.co.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: