MPG Plus

logoMPG Beograd je deo MPG SEE, najvećeg lanca BTL agencija u Jugoistočnoj Evropi, sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji.

MPG Beograd klijentima sa kojima sarađuje omogućava kvalitetnu marketinšku komunikaciju sa njihovim ciljnim grupama putem promocija na prodajnim mestima i javnim prostorima, organizacijom različitih dešavanja, konferencija, prezentacija, demonstracija proizvoda, team buildinga.

Kontakti koje MPG ostvaruje sa prodajnim partnerima i potrošačima su visoke vrednosti i ostavljaju trajne utiske koji rezultiraju prodajom, unapređenjem informisanosti potrošača i boljem imidžom klijenata i njihovih brendova.

Vrednost rada agencije MPG meri se i preko liste klijenata sa kojima sarađuje, a to su vodeće internacionalne i lokalne kompanije – Dell, Dijamant, Eglo, Frikom, IDEA, LG, Mars, Nektar, Neoplanta, Imlek, Telenor, Wrigley...
 
Interesantni projekti, širok dijapazon klijenata različitih profila i raznovrsne aktivnosti nalažu agenciji kao što je MPG da veliku pažnju posveti stalnom unapređenju i edukaciji agencijskog tima.
 

Web site: www.mpg.co.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: