Nastavak asertivnosti


aserativnostAsertivnost treba posmatrati kao još jedan izbor prilikom komunikacije sa drugima. Asertivnim načinom komunikacije istupate sa svojom željom, a ne zahtevom, kao što to obično radite kada želite da istaknete svoju moć i dominaciju, tačnije kada ste agresivni u komunikaciji. Asertivnost ne garantuje uspeh po svaku cenu, ne garantuje ostvarenje cilja, već samo izražavanje svega što želite na jedan socijalno prihvatljiv način. Tokom predavanja uz niz vežbi i igranja uloga unapredićete veštine komunikacije, saznati kako se možete snaći u određenim životnim situacijama, ali pre svega kako raditi na sebi i sopstvenom razvoju.

Kroz predavanje će vas voditi Ljiljana Varga koja vas je pre samo 3 nedelje uvela u priču o asertivnosti. Ljiljana Varga je specijalista za ljudske resurse u jednoj internacionalnoj kompaniji u zemlji. Bavi se selekcijom, regrutacijom, treninzima i radionicama na razne poslovne i psihološke teme. Vlasnik je Centra za komunikaciju i lični razvoj „Centar promena“ u Novom Sadu, gde radi kao psihoterapeut i trener.

Vidimo se 19.11.2011. u 10:30!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: