Nastavnik elektrotehničke grupe predmeta - ITHS

Obaveštavamo vas da je raspisan konkurs u ITHS-u (Information technology high school), srednjoj školi za  informacione tehnologije, akreditovanoj od strane Ministarstva prosvete. Kao organizacioni deo kompanija LINK group i ComTrade, prva privatna srednja škola u ovoj oblasti, učenicima pored najnovijih tehnologija, savremenog nastavnog programa, nastave u okviru moderno opremljeog prostora i brojnih drugih pogodnosti nudi i puno prakse. Rad na realnim projektima sa iskusnim timom ComTrade programera je sastavni deo školovanja zbog čega, iz ove škole, učenici izlaze kao afirmisani profesionalci u sve traženijoj IT oblasti. Renome i prepoznatljivi kvalitet ITHS-a po završetku četvorogodišnjeg obrazovanja otvara vrata svih fakulteta.

Nastavnici su motivisani, posvećeni, uvek na raspolaganju, kako učenicima tako i njihovim roditeljima, a savršeni uslovi za rad i kvalitet prenetog znanja su definitivno postali zaštitni znak ComTrade škole.

ITHS je raspisao konkurs za novog člana tima koji je spreman da prenese svoja znanja i doprinese stvaranju budućih vodećih IT stručnjaka. Otvoreno je radno mesto:


Nastavnik elektrotehničke grupe predmeta
Klikom na naziv radnog mesta pogledajte detaljan opis posla.


Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju uslove da se prijave.

PRIJAVA:

  • Radne biografije možete slati na Srednja škola za informacione tehnologije, Beograd, ul. Savski nasip br.7.
  • Krajnji rok za prijavu je 01.09.2012.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani

 

 

SREĆNO!

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun