Nataša Milijanović Todorović

nmNataša Milijanović Todorović je konsultant, trener i kouč sa više od 10 godina radnog iskustva u oblasti razvoja zaposlenih, usko specijalizovana za razvoj liderskih veština i poslovne komunikacije. Nataša je svoje dugogodišnje iskustvo razvoja zaposlenih svih nivoa sticala radeći u konsultantskim agencijama i velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca-Cola Hellenic CC i Vip mobile. Osnivač je Centra za lični i profesionalni razvoj EVOLVE, koji čini bogata mreža saradnika sa velikim iskustvom iz relevantnih oblasti za ostvarenje ličnih i profesionalnih potencijala.

Sertifikovani je trener programa Situational Leadership II od strane The Ken Blanchard Companies, ISCP kouč i transakcioni analitičar – kouč (ITAA). Završila je modularni trening „Umetnost i nauka koučinga” Eriksonovog internacionalnog koledža, Vankuver, Kanada. Pored navedenog, Nataša se razvija u pravcu transakcionog i psihodramskog psihoterapeuta. Svoje psihoterapijsko iskustvo primenjuje u radu sa zaposlenima kako bi obezbedila individualni pristup svakom zaposlenom i dugoročnije promene.

Seminar:

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: