Nazif Hasanbegović

nazifNazif Hasanbegović je ekspert komunikacijskih nauka i certificirani trener, sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Radio je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima i bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja koje su usmjerene ka promjeni svijesti javnosti uticajem na ponašanje i zagovaranjem vrijednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.

U istom periodu razvio je specijalizirane module obuke (koji su uvrstili savremene komunikacijske teorije i praksu u rad sa profitnim i neprofitnim organizacijama, uključujući vladine, nevladine i međunarodne organizacije) u oblasti upravljanja komunikacijom sa javnostima i njenim integriranjem, komunikacijom sa tradicionalnim i novim medijima, kao i u oblasti kreiranja kreativnih kampanja i sličnih projekata.

Seminar:

  • Compassionate Leadership

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: