Ne(očekivani) rezultati srpske privatizacije

 

Privatizacija je već godinama uvek aktuelna tema u našoj zemlji. Seminar Ne(očekivani) rezultati srpske privatizacije daje kratku retrospektivu procesa privatizacije u Srbiji u poslednjih 20 godina sa posebnim osvrtom na aktuelni model privatizacije. Na predavanju ćete se upoznati sa modelima I dometima aktuelnog modela I dobiti odgovore na najčešće postavljana pitanja o postignutim rezultatima I budućim koracima.
 
Seminar će održati Aleksandar Đorđević, diplomirani ekonomista,  zaposlen na poziciji menadžera za merdžere i akvizicije u Societe Generale banci. Aleksandar poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti privatizacije i upravljanja projektima, kao i u izradi procena vrednosti, finansijskih i poslovnih analiza. Duži vremenski period je radio kao menadžer projekata u Agenciji za privatizaciju zadužen za vođenje tima projektnih menadžera, projektnih asistenata i pravnih savetnika na poslovima privatizacije nekoliko državnih preduzeća. Višegodišnje iskustvo u menadžmentu gradio je kako u zemlji tako i u inostranstvu, gde je bio angažovan na poslovima organizacije i planiranja poslovanja, finansijskih analiza, izrada biznis planova i studija izvodljivosti.

Svoje znanje je usavršavao i na različitim domaćim i međunarodnim treninzima koji su se ticali berzanskog poslovanja, menadžmenta projekata, finansijskog računovodstva. Učestvovao je na obukama za upravljanje projektima, proces vođenja poslovnih pregovora, Due Diligence, računovodstvo, procenu vrednosti. Njegova specijalnost su oblasti spajanja i pripajanja, upravljanja projektima, finansijska analiza poslovanja, poslovno pregovaranje.

 

Vidimo se 10.12.2011. u 12:00!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: