Nestle

NestleNestlé je vodeća prehrambena kompanija na svetu. Misija oličena u sloganu "Good Food, Good Life" ostvaruje se kroz obezbeđivanje potrošačima širokog izbora hrane i pića, koji nisu samo ukusni već omogućavaju i zdraviji izbor.

Danas Nestlé zapošljava oko 280.000 ljudi i poseduje oko 500 fabrika širom sveta. Bez obzira na intenzivan rast kompanije, istraživanje i razvoj prehrambenih proizvoda i dalje su jedna od glavnih delatnosti i preokupacija. Nestléova korporativna načela poslovanja podrazumevaju:

- brigu o potrošačima sa osnovnim ciljem da uvek i svuda unapređuje kvalitet života potrošača, nudeći im zdraviji izbor hrane i pića, uz garanciju kvaliteta i bezbednosti proizvoda, kao i odgovornu i pouzdanu komunikaciju;

- brigu o ljudima, kroz primenu ljudskih i radničkih prava u svim poslovnim aktivnostima, kao i brigu o životnoj sredini.

Web site: www.nestle.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: