NO LIMIT TECHNOLOGY

nltNO LIMIT TECHNOLOGY je registrovana 2001. godine sa namjerom da u grad i u okruženje u kome posluje donese nove ideje i informatičke standarde. Prvi smo pokrenuli Computer Shop u gradu, prodaju informatičke opreme na principu Cash and Carry, a iste godine i počeli sa prodajom, instalacijama i održavanjem računovodstvenog-knjigovodstvenog softwera postižući zavidan uspjeh implementirajući u velikom broju firmu na teritoriji BiH.

Firma se razvijala u smjeru sistem integratora, što je praktično odmah i postala. Značajan iskorak je napravljen 2006. godine ulazeći u posao Internet providinga pružajući uslugu širokopojasnog pristupa Internetu u vrijeme kada su veliki operateri imali samo DialUp pristup. Uslijedio je kontinuirani rast firme, pa se logično, na providing nadovezao posao kablovskog operatera, tako da smo u 2010. uveli kablovski Internet i televiziju i, opet kao prvi, digitalnu MMDS televiziju.

Firma trenutno upošljava 11 stalno uposlenih radnika i u stalnoj smo potražnji za kvalitetnim usposlenicima. Trenutno u našem portfoliju imamo prodaju informatičke opreme na veliko i malo, proizvodnja i održavanje softvera, servis informatičke opreme, održavanje telekomunikacione opreme i intervencije kod korisnika usluga Telekoma Slovenij, računarske mreže...

DOGAĐAJI

Citat dana

Suština znanja je da ga primeniš, ako ga imaš! Ako ga nemaš, priznaj i uči!
Konfučije