Nortal

ljdbgkslfNortal je međunarodna kompanija koja posluje u deset zemalja i ima više od 650 zaposlenih. U kancelariji u Beogradu trenutno imamo 12 zaposlenih.
Kompanija je orijentisana na izradu softverskih rešenja za klijente u javnom i privatnom sektoru. Njihov uspeh je izgrađen na višegodišnjim partnerstvima i isporučivanju visokokvalitetnih rešenja za korisnike u različitim industrijama širom Evrope, Azije i Afrike.
Oblasti kojom se kancelarija u Beogradu najviše bavi jesu rešenja elektronske uprave, koja omogućavaju bolji kvalitet života, lakoću u obavljanju poslova i smanjuju operativne troškove svim članovima društva. Rešenja koja je Nortal stvorio postavila su svetske rekorde, osvojila prestižne nagrade za njihove korisnike i, sveukupno, olakšala život i poslovanje u mnogim zemljama.
Nortal posmatra elektronsku upravu kao složenu slagalicu koju čine zakonodavstvo, upravljanje promenama i IT rešenja. Zato su se specijalizovali za sledeće oblasti: zakonodavnu podršku i upravljanje promenama, osnove elektronske uprave – međupovezanost i interoperativnost upravljanja, kao i za digitalnu identifikaciju, vladine registre i proces automatizacije, One-Stop-Shop rešenja za fizička i pravna lica, digitalnu bezbednost.

Web site: www.nortal.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: