Nova Iskra

Nova IskraDizajn inkubator NOVA ISKRA je nezavisna, inovativna i samoodrživa platforma za profesionalni razvoj, afirmaciju i osnaživanje mladih industrijskih dizajnera, dizajnera nameštaja, arhitekata, grafičkih dizajnera, ilustratora i svih drugih mladih kreativaca iz domena grafičkih komunikacija. Prostor Inkubatora NOVA ISKRA je mesto susreta i kreativne razmene, međusobne podrške i zajedničkih poduhvata. Krajnji cilj Inkubatora je ostvarivanje realnih i održivih veza između dizajnera i proizvođača, koje bi trebalo da rezultiraju proizvodima koji će svojim dizajnom i kvalitetom izrade obogatiti domaće tržište i biti konkurentni na globalnom nivou.

NOVA ISKRA kroz svoje programske aktivnosti članovima pruža logističku i edukativnu podršku koja pokriva celokupan put od inicijalne ideje do realizacije pojedinog dizajna – razvoj ideje i proizvoda, zaštita autorskih prava, pozicioniranje na tržištu, PR strategija i ostali aspekti ovog procesa.

NOVA ISKRA je pre svega namenjena mladim dizajnerima koji su na početku svoje profesionalne karijere iz domena industrijskog dizajna, dizajna nameštaja, arhitekture i dizajna enterijera, grafičkog dizajna i svega onoga što može da nađe praktičnu primenu u sektoru proizvodnje.

Web site: www.novaiskra.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: