Novi oglasi za poslove – Ananas

ananasŽeliš da radiš u tech driven startup-u i izgradiš najveći regionalni marketplace sa stotinama hiljada proizvoda, poput Amazona? Želiš da kreiraš proizvod koji će u bliskoj budućnosti da skalira, a moć kreativnog i kritičkog razmišljanja ti ne manjka? Donosiš odluke? 

Ananas je najveći regionalni marketplace koji na samom početku u ponudi ima više od 100 hiljada proizvoda i ekskluzivnih brendova. Njihove ambicije su velike! Platformu razvijaju koristeći najnovije tehnologije, kao i inovativna i fleksibilna rešenja za isporuku porudžbina. Kao prvo, kod za Ananas.rs je pisan from scratch u Srbiji, dakle, platforma je 100% domaći proizvod. Ne prepravljaju stari kod, ne oživljavaju stare tehnologije! Rad platforme se zasniva na razvoju i integraciji mikroservisa koji omogućavaju efikasno funkcionisanje procesa pretrage i izbora artikala, plaćanja, logistike, marketinga itd. Rade kao najveći svetski igrači! Na razvoju Ananasa radi veliki tim dokazanih domaćih i internacionalnih profesionalaca koji u svom portfoliju imaju izvanredne projekte. Od tebe očekuju profesionalizam, razumevanje tehnologije i radnu etiku. Od njih ćeš dobiti punu podršku! Sa njima ćeš rasti, učiti, kreirati, a sigurno ćeš napredovati i radovati se uspesima!

Ovom prilikom prosledili su nam konkurse za posao:

Prijava:

  • Link za prijavu se nalazi unutar oglasa.
  • Krajnji rok za prijavu je: 3. 1. 2023.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: