NSoft Internship

NSoftKompanija NSoft nastala je prije osam i pol godina, i zapošljavala je samo dva djelatnika. Krenuli smo iz garaže i razvili se u prepoznatljivu tvrtku koja danas broji 200 djelatnika a posluje globalno, u 25 zemalja na 3 kontineta: Južna Amerika, Afrika i Europa.

Nakon određenog vremena NSoft se počeo baviti pravljenjem softvera. Priča o početku je sada dio prošlosti koju rado prepričavamo a sadašnjost je da smo jedina firma ikada iz BIH koja je ušla u top 50 najbrže rastućih firma u Centralnoj i Jugoistočnoj Europi i našla se na visokom 5. mjestu 2016, te prema 100 najvećih rangirana kao lider u IT sektoru u BiH.

NSoft je uvijek njegovao transparentnost, poštenje, trud i dogovor. Naša priča nije toliko vezana za poslovni uspjeh, već su ono čime se istinski ponosimo: međuljudski odnosi, obiteljska atmosfera, te želja da svaki uspjeh firme podjelimo s djelatnicima.

Zbog uzvraćenog povjerenja koje naši djelatnici demonstriraju u svakom svom dahu imamo drugačiji pristup: od potpune slobode radnog vremena, do raznih proslava, putovanja, zajedničkih večera i ostalih druženja. Iz NSoft-a su se stvarale i druge firme; SPARK, Stark, Eynio, Sync i NIL te ostali startupi koji su nastali u Sparku i zajedno s NSoftom tvore SPARK grupaciju. SPARK također ima i školu koja besplatno educira polaznike o programiranju, projekt managementu i dizajnu koji po završetku postaju konkurentni na tržištu rada.

Nije važno radi li se o najboljim programerima, najboljim prodavačima ili najboljim pravnicima – 200 mladih ljudi koji žele stvoriti nešto drugačije nose NSoft sa sobom. S obzirom da su naši planovi o širenju ambiciozni, svjesni smo da na sebi nosimo veliku odgovornost, pogotovo za budućnost svojih djelatnika, njihovih obitelji pa i čitave društvene zajednice, te prvenstveno zbog toga, imamo cilj donijeti društvene promjene i napokon krenuti iz prošlosti u budućnost.

Ovim putem proslijedili su nam oglas za internship:

Prijava:
- Više detalja i link za prijavu se nalaze unutar oglasa.
- U prijavi naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy ili InternetAcademy).
- Krajnji rok za prijavu je: 07. 06. 2023.
- Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: