Održan je seminar Alternativna ulaganja na finansijskim tržištima i tajne dobrog merchandisinga

Predavači

Učesnici su imali priliku da na prvom delu seminara, direktno od licenciranog brokera, Nemanje Antića čuju koji su to najnoviji trendovi  na finansijskim tržištima ali i koji aktuelni finansijski instrumenti se  koriste u poslovanju regionalnih i svetskih berzi. Između ostalog, bilo je reči o trgovanju sa Venture capital, Excange Traded Funds, Funds of funds, Collateriyed comoodities futers kao i o pojedinim investicionim strategijama koje se primenjuju od strane individualnih i institucionalnih investitora. Profesor Nemanja Antić, licencirani broker

Na drugom delu seminara Aleksandar Vukosav pojasnio je polaznicima najvažnije pojmove merchandisinga uz primere prakse za unapređenje i stimulisanje prodaje na mestu prodaje. Otkrio je šta sve dobar menadžer koji se bavi merchandisingom mora da zna i taktički primeni ali i objasnio kako 6 sekundi odluke može da bude presudno za poslovni uspeh u ovoj oblasti.

 

NEKI OD UTISAKA SA SEMIANRA:

"Jako dobar seminar, odličan pregled i uvid na financijsko tržište. Prvo predavanje  je bilo savršeno pripremljeno i bilo je informativnog karaktera i žao mi je da nije više trajalo, predavač je imao još puno toga za reći. Drugo predavanje je bilo jako praktično pre svega za one koji se bave direktnom prodajom."
Biserka Cvijetinoić, polaznik BusinessAcademy

Učesnici na seminaru"Oba predavača su uspela da usko-stručnu terminologiju prilagode nivou predznanja prisutnih, jer nisu insistirali na neselektivnoj upotrebi stranih termina, već su ih upotrebljavali samo u izuzetnim slučajevima neprevodivosti izraza. Dopalo mi se i to što su sve vreme navodili praktične primere kvalitetne primene teoretskih postavki, pritom potencirajući multidisciplinarnost oblasti kojima se bave. Još jedan seminar vredan iskrenih pohvala i svakog minuta!"
Sandra Karan, učesnik na seminaru

"Sve mi se svidjelo, ovo jejedan od onih seminara na kojima ne bih ništa menjala."
Petra Dašović, polaznik ITAcademy

"Prvo što mi se dopalo jeste - Vaš izbor predavača - o njihovoj stručnosti i veštini ilustrativnog prenošenja znanja govori činjenica da sam i ja kao laik za ekonomiju uspela da razumem gotovo većinu sadržaja izlaganja i zaista uživala u tome, a moj motiv dolaska i jeste bio radoznale i opštekulturne prirode. Drugo - što je način prijave za seminar vrlo praktičan, a posebno mi je bio zanimljiv način prosleđivanja i odgovaranja na pitanja onih koji su pratili predavanje preko live stream-a :)  Čista desetka za seminar, samo tako nastavite!"
Vanja Miajlov, učesnik na seminaru

"Odličan seminar! Predavači su vrlo jasno i praktično objašnjavali, dajući konkretne primere iz njihovog iskustva. Zato je seminara i bio toliko dobar. Voleo bih da je duže trajao. Sve pohvale za Centar za razvoj karijere, od kada sam saznao za vas ne propuštam edukativne događaje koje organizujete. Odlični su!"
Marko Ninković, učesnik na seminaru

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: