Održan je seminar BIG IDEA - Sve što je važno za dobru promociju

U subotu, 17. marta održan je seminar Big Idea – Sve što je važno za dobru promociju.
Na seminaru je bilo priče o interesantnim pitanjima i problemima savremenog marketing komuniciranja.
Na ovu temu nam je govorio Dr Savko Kovačević, profesor marketinga na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Dvadeset i pet godina se bavi stručnim i pedagoškim radom u marketingu i PR-u.
Za potrebe privrede učestvovao je u izradi većeg broja stručnih studija iz oblasti marketinga i ekonomske propagande.

Objavio je knjigu BIG IDEA - Sve što je važno za dobru promociju, kao i veći broj članaka i radova u stručnim časopisima. Od strane žirija privrednih novinara knjiga BIG IDEA je proglašena za najbolju domaću knjigu iz oblasti marketinga. Stručni je saradnik većeg broja beogradskih marketinških agencija.

Ovo su samo neke od karakteristika koje krase iskustvo i stručnost Dr Slavka Kovačevića. U subotu 17. marta učesnici seminara su imali mogućnost da dođu u interakciju sa velikim stručnjakom iz oblasti marketinga i tom prilikom saznaju šta je sve potrebno za uspešnu promociju.

Neki od utisaka sa održanog seminara:

 

BusinessAcademy sam završio 2009. i način na koji brinete o daljem usavršavanju Vaših studenata je zaista neverovatan. Seminar sam pratio iz svoje kancelarije tako da sam istovremeno obavljao svoje poslovne obaveze i imao priliku da se upoznam sa novim tehnikama i metodama koje je prof. Slavko Kovačević predstavio.
Gavrilović Miodrag, bivši polaznik BusinessAcademy


Dopalo mi se to što predavač nije držao monolog tokom predavanja. Dakle, vrlo je zanimljivo i držalo mi je pažnju cela 3 sata, uz moju i aktivnost kolega kroz odgovore na postavljena pitanja predavača.
Tanja Santrač, polaznik ITAcademy


Dr Slavko Kovačević je celim tokom seminara svojim ličnim primerom, neusiljeno i nenametljivo izlagao, sa uočljivom motivacijom i svežim entuzijazmom za prenošenje znanja, veština i iskustava stečenih tokom višedecenijskog, kako pedagoškog, tako i praktičnog rada. Vreme predviđeno za seminar je prošlo neverovatno brzo. Kvalitet predavača se ogleda i u visokom nivou opšte kulture i elokvencije, što je dr Kovačević potvrdio inteligentno odabranim primerima iz nekih drugih naučnih oblasti kao što su: primenjena poslovna psihologija , nacionalna istorija , savremene  informaciono - komunikacione  tehnologije ; a sve radi potpunijeg razumevanja suštine marketinga.
Sandra Karan, učesnik na seminaru


"Na seminaru "Big Idea" dr Slavka Kovačevića sam naučio da je detaljno i pažljivo istraživanje tržišta veoma bitno za uspešnu realizaciju biznis plana, posebno socio-demografska i psihohrafska struktura potencijalnih konzumenata/klijenata. Vrlo mi je interesantno saznanje da je psihička struktura preduzeća najčešće sastavljena tako da oslikava rukovodstvo, što je rukovodilac uspešniji i više zna to bolje gradi opušteniji odnos i pruža priliku idejama da kroz svoj kadar nađu mesto u preduzeću. Smatram da će za mene ovih par značajnih informacija  biti od velike koristi u poslu i da ću ih usvojiti i primeniti u komunikaciji."
Peđa Jovanović, učesnik na seminaru

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: